WAUUUU…DET BLIVER GODT, DET HER!
FORELØBIG 3 FEDE BAND ER BOOKET. FLERE ER PÅ VEJ…

Kathrine Windfeld Big Band

Et big band er en logistisk svær størrelse. Det har heldigvis ikke afholdt Kathrine Windfeld fra at starte sit eget big band, Kathrine Windfeld Big Band har udgivet 3 albums og eksisteret siden 2014. Allerede fra starten var der stor opmærk-
somhed omkring big bandet, der siden har været på adskillige udlandsturnéer. Kathrine Windfeld har desuden stået i spidsen for big bands i Tyskland, Sverige og Finland. Senest fik Kathrine Windfeld prisen LetterOne Rising Star Jazz Award i 2019 I England. Kathrine Windfeld Big Band spiller moderne medrivende jazz i ånden fra store big band legender som eks. Thad Jones.

Ibrahim Electric

Trioen Ibrahim Electric er et af de mest sikre navne på den danske jazzscene, hvis du skal have en udadvendt og medrivende oplevelse. Niclas Knudsen på guitar, Jeppe Tuxen på Hammond og Stefan Pasborg på trommer er en tight og sammenspillet trio, der uden hæmninger blander jazz, rock, funk, afro og fest. De kommer stærkt udover scenekanten. Den erfarne trio er ikke bange for, at give jazzen et los i bagdelen og kærtegne publikums rytmiske sanser.Bremer/McCoy 

De skulle have været hovednavn på årets aflyste Copenhagen Jazz Festival. Succes-duoen Bremer/McCoy er også hovednavn på Moor Jazz Festival. Deres unikke blanding af nordiske jazztoner og reggae har ramt solidt. Efter udgivelsen af fjerde album, Utopia i 2019 er duoens popularitet kun blevet større. Duoen med Morten McCoy på keyboards og Jonathan Bremer på bas spiller melodiske og meditative toner, der får pulsen til at falde og glæden til at stige.Moorjazz Festival 2019 blev en dejlig succes – både på musiker- og publikumfronten.

De fire personer bag ideen og ca. 50 frivillige kunne klappe sig selv og hinanden på skuldrene efter et forløb med mange nye og spændende udfordringer.

Vi er klar til Moorjazz Festival 2020 og omdrejningspunktet er stadig HHHerning (tidl. Herning Højskole). Dog på en ny måde, hvor vi også vil implementere flere aktører i festivalen. Da vores drøm gik i opfyldelse og der ikke efterfølgende udspillede sig et mareridt, tør vi godt udvikle og udvide oplevelser til flere steder i Herningområdet.

I 2020 har vi valgt at udvide aktiviteterne i ugen op til festivalen, både for at øge interessen for, og bevidstheden om festivalen, men også for at give flere adgang til det kulturliv som de ikke nødvendigvis selv får opsøgt.